Подобно на всички занаяти като обувки, когато са ангажирани от поколение на поколение

Обувки като грижи за тях. Но, между другото, това е научено в армията, както знаем, ботушите на войниците трябва да блестят като котешки яйце. Между другото, никога не съм виждал никакви специални качества блестящи на определеното място в мъжки котки, но армията го казва.
И марката ще блести и ботуши. И искате ли да знаете колко важно време е да измиете мръсотията, да смажете обувката и след това да стреляте, за да заблестите. Между другото, блясъкът се случва по различни начини – армията се нуждае от най-лъскавия вариант.

Когато един скъп магазин за обувки – например най-много „мъжки“ на улица в Лондон – Джермин улица – едно е ударено не суровата миризма на кожа, не красота елегантно зашити обувки двойки, и най-вече (I – на първо място) изобилието на аксесоари. Такъв може да се види, освен в специални магазини за бръснене, когато има нещо специално, особено „преди“ – кремове и бръснене гелове, за особено чувствителна за деликатна, суха кожа, така и syakie бръснене четки, кремове и лосиони – за „след“. ..
Това е приблизително същото разнообразието на доставките на кофа, купете един чифт обувки, които се поставят в кутията като сладко бебе, за предпочитане опаковане на всяка обувка отделно в кадифена торбичка, ехо на цвета на кутията.