Не прекалявайте с аксесоари

Ако нямате възможност да си купите чанта, обувки или бижута за всеки образ на гардероба си, ограничете се до класически модели, които ще съвпадат перфектно както с делови костюм, така и ежедневно.

Опитайте се да създадете във вашето изображение стилно единство от аксесоари. Това ще ви даде усещане за визия. Обърнете внимание на съвместимостта на нюансите, формите и детайлите. Например, обувки с катарами в стил на метална скала в комбинация с ретро чанта, дори ако цветовете се съчетаят, ще съсипят вашето изображение. Или торба от крокодилска кожа с обувки от кожа питон ще създаде впечатление за екзотична екзотична кожа.

Правило – разстоянието, от което вашите аксесоари са видими. Обикновено това разстояние е 3 метра, което означава, че от 3 метра започвате да забележите. От това разстояние вашите аксесоари трябва да са видими. Ако те са малки, не можете да ги забележите, тогава те трябва да се носят само когато ще прекарате известно време в по-близко разстояние с някого.

Аксесоарите трябва да подчертават само вашата привлекателност, а не да ви затрупват с вашия комплект.

Правилният избор на аксесоари е гаранция за успешен образ, защото в този случай имате възможност да покажете своя външен вид в хармония и индивидуалност. Няма по-добър начин да се даде индивидуалност на собствения ви вид, отколкото начинът да се купят подходящите аксесоари. Придобийте това, което ви харесва, но при условие, че състоянието на вашата покупка е добро и отговаря на вашите пропорции. Обикновено в тези случаи нямате съмнение и вие казвате: „Това е мое.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *