Ремонт автомобилната система за отработените газове

Важно! Замяната на изпускателната система, по-специално на част от нея като катализатор, не се препоръчва режим „популярна“. А именно заместване на катализатора „като“ другите модели, но много сходни. Това в крайна сметка води до факта, че можете да получите намаление на производителност, точност на системата за управление на двигателя, на празен ход, нестабилна, и като резултат повреда на двигателя. Съмнителните спестявания.

Един провал изпускателна система – е силен и неприятен. Повреда диагноза е проста: веднага ще чуете изисква поддържането на изпускателни системи за нетрадиционна звук в колата.

След диагнозата „звучи“, визуална диагностика по-рано изтича автомобила на асансьор или яма. По-долу са две причини изход: механични повреди (рядко) и основната причина: Silencer постоянна работа в екстремни температури и химични свойства на въздействието на вътрешни и външни въздействия protivolednyh корозивни (особено през зимата) реагенти.

Пътища за излизане от ситуацията с повреден ауспух са много: пълната замяна на ремонта на изпускателната система (напр заглушителя или част от него), ремонт услугата или специална изпускателна система със собствените си ръце.

В резултат на самодиагностика имате вида на ремонт или замяна на изпускателната система решава ви трябва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *