рокли по време на работа

Е, най-лесният и в същото време изтънчен версия – корпоративна работа. Как да удари елегантност колеги, където празник започва веднага след като на работния ден? Можете да носите парти рокля или костюм яке отдолу, които след това се отстранява. Друг вариант – обикновен костюм, рокля, пола с блуза, за да завършите ярък шал, шал, брошка, мъниста.

Карнавал или тема парти
Това е най-простият вариант, който не изисква много усилия, според мен, или загуба на време. Разбира се, че е необходимо да се обърне внимание на избора на характера, намери костюм, но днес има много ресурси, които осигуряват подходящи решения. Шивачка може да шие рокля, аксесоари и декорации, за да създадете своя. Това е една чудесна възможност да се докаже, творчество, въображение и изобретателност.

Какво да се носят, не е необходимо
Изглежда, че корпоративната – това е толкова просто, защото прекарваме с колегите, понякога дори повече от семейството си. Въпреки това, има възможност за избор над набор от правила, които по-добре да не се счупят.

Основните опасения прекомерно денудационни на долната забрана на различните части на тялото. Това не е желателно твърде къси поли, рокли, дълбоко деколте, прорези, чорапогащи, отвесни мрежест плат. Същото важи и за дрехи с много камъни paletok, пайети, камъни, ако те не са част от карнавал костюм.

Но това не означава, че той и трябва да се избягва лъскави елементи само за корпоративен празник, те трябва да се запази. Ярки цветове за възможни дрехи, наситена плат с флорални, геометрични щампи, дантели. Но още по-добре червена избягва, тъй като твърде повикващия.

Винаги си струва да припомним, че корпоративните, когато е възникнала, също е част от работата. И тоалета определя имиджа и доверието изградена през годините, които да насочват очите, колеги или подчинени. За да не повредите на положителния образ, е необходимо внимателно да се разгледа целесъобразността на рокля, цвят, форма и ред прическа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *