Как да изберем добър стол

Ако сте за вашия офис на пазара за столове, без значение дали е ергономични столове за бюра, столове конференция стабилни или чакат за трапезария, решението ще бъде използван, за да си купите е умен ход. Не само ще се плащат по-малко пари, но вие също ще се помага на околната среда, като се гарантира, че качеството на мебели не се окажете в депо.

Не всички мебели се използва, са същите, така че не забравяйте да направите вашата домашна работа, преди да купите.

Преди да замине за следващата си спестовност магазин или круиз Craigslist, вие ще сте сигурни, че може да се отдели доброто от злото от грозното. Вие си спомняте, че когато купувате от употребявани офис мебели търговци на дребно като Capital Choice Магазин за офис мебели, ние ще обсъдим някои от работата на крак за вас чрез изваждането на ремонт и обновяване, които се нуждаят от малко TLC (и вие пак ще спестите до 70 свършен трябва процента за закупуване на нов).

Ето какво трябва да държи под око за закупуване, за да се гарантира, че най-добрите парчета за парите си:

Добър кост: Ако са столове с грозен, оцветени, уморени и / или от среща материал, но е структурно стабилна и добре проектирани, че би било полезно да му се даде малко фейслифт с някаква нова тапицерия. Имайте предвид обаче, че не е необходимо да се облича некадърен. Ако столът е изграден по друг начин евтини, не си правете труда да харчат повече, за да го освежи.

Кръпки, петна: Повечето от мебелите се използват имат признаци на износване (не можем да очакваме съвършенство), но искате да се гарантира, че всички сълзи или петна могат да бъдат ремонтирани, почистени или не са в очевидните места. Както споменахме по-рано, ако това е високо качество на парче под уморен плат, може би си заслужава да го reupholster.

Здравина: Преди да си купите, седнете на стола, за да се гарантира, че тя е едновременно удобно и стабилно. Jump столове, които са криви, вие имат настройки, които не работят или са счупени ръце (или облегалки за ръцете, с прекомерно износени тапицерия). Ако има столче за хранене със счупена част, че би било полезно да се види дали може да си поръчате резервни части, за да го ремонтира.

Марка: A употребяван стол от голяма кутия магазин не разполага с една и съща стойност, като се използва стол от познат, известен производител на мебели. Голямата част се използва за закупуване, най-вероятно може да си позволи изваждането на марка (мисля Steelcase, Herman Miller и Хауърд), които не разполагат с бюджет, за да си купи нови. Тези парчета запазват значението си, тъй като те са изградени, за да продължи и да има вечен стил.

Само защото се опитвате да се захванете пари, не означава, че трябва да жертваме комфорт. Можете да стилен и здрав столове все още, ако си купите използвани.

Комфорт: Използва се красивото нещо за купуване е, че столът вече е счупен. Разбира се, на гърба, може да е малко прекалено счупен. Вие искате да се уверите, че пяната е все още достатъчно, за да помогне на фирма-членка, а не на TripAdvisor LLC. Останахме в www.tripadvisor.com на английски език. Виж оригинала.

Мирис: Въпреки, че това не трябва да е проблем за повечето офис мебели, които купувате, че си заслужава да се вземе полъх, преди да купите. То може да бъде почти невъзможно да се миризмата на дим от пълнежа (просто питам всички използвани продавач на автомобили), да не говорим за домашни миризми напълно (ако си купите парче от някой използва у дома).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *