Помощ при закупуване на имот

Не бъдете твърде близо до списък агент – всички знаем от сега, че агентът за продавача работи и не на купувача, така че как така толкова много купувачи все още се разкриват душите и сърцата си за тях. Купувачите трябва да съхраняват картите си близо до гърдите си. Ако ви кажа, на средство, което е важно, че можете да получите до определена дата, или че искате да похарчите около 700k $, но вие може да нарасне до $ 800k, тогава вие дори създаване на къща, за да плати над възможностите за подобрение.

Това не ви харесва в списъка на коледна картичка на агенти, посетете но трябва да преговаря с дължина оръжие и да се разбере, че партията с най знания има най-голяма мощност.

Помислете колко лесно къщата ще препродава – това е първото нещо, което ние мислим за това, кога гледане домове за клиенти. Въпреки, че си паднал за дома и имат видения на забавляващи се деца щастливи в градината, че е някъде в бъдещето вероятно, че искате да го продаде. По това време, този въпрос ще бъде в челните редици на съзнанието ви много.

Съществуват ли характеристики на дома, вие или вашият представител ще бъде в състояние да история на продажбите да се мотае наоколо? Добрите училища, достъп до магистрали, единствен жилищен, слънчев, лесна поддръжка, и т.н., всичко може положително диференцират своите посетители от други да продават време. Още по-добре, има аспекти, които бъдещите купувачи могат да паднат с? Гледка към морето и достъп до плажовете са два имота, че рационалното мислене се изпари от съзнанието на купувачите и да доведе до жестока конкуренция и кола продажните цени, за да видите.

Бъдете амбициозни, за да се направи върху капиталовите печалби – докато повечето купувачи са правилно загрижени да плаща за една къща, не е достатъчно загрижени за изключителна цена да преговаря и в очакване на по-висок от средния растеж на капитала с течение на времето.

Жилищни купувачи са разбираемо мотивирани главно от практическа, начин на живот и козметични фактори. Въпреки това, е важно също така да бъде безпристрастно за момент и да разгледа много реални бъдещи ползи от закупуване на ниско и продажба на високо.

Типичният купувачът не се разглежда като инвеститор в недвижими имоти, но те трябва. Като един от най-важният актив, който би могъл да позволи значително поскъпване се постигне по-младите купувачи бързо да се движат по стълбата на имот за по-големи и по-добри къщи, тъй като те се нуждаят, когато удължен целостта на семейството. За по-големите купувачи, е разликата между средния и изключително признание има пряко влияние върху последващото равнището на доходите и финансирането на опции в начина на живот.

Иди го сам – много купувачи трябва да предприемат проверка на действителността. Освен ако те са въоръжени с данните за цените на промишлеността, най-новите изследвания и най-важното, професионалист, който преговаря активно всеки ден, те са онеправдани до продавача работи, представляващи добре оборудвана партньори. Това е, когато купувачите са уязвими и незащитени в чужда среда. Плащат твърде много за една къща в тих и спокоен пазар може да отнеме години, за да се възстанови от нея.

Професионалните купувачи са привържениците на даден проект или конкретни случаи във всяка точка в процеса на закупуване и осигуряват рентабилен второ мнение или консултация, която носи на купувача в по-силна, по-силна позиция за преговори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *